„Не можем да си обясним защо един от малкото браншове,

...
„Не можем да си обясним защо един от малкото браншове,
Коментари Харесай

Заведенията: Вместо да се разширява обхватът на сертификата, те реално искат да го намалят

„ Не можем да си разбираем за какво един от дребното сектори, който работи със зелен документ от няколко месеца, още веднъж се подлага на ограничаващи ограничения “, разяснява в предаването „ Лице в лице “ Емил Коларов – ръководител на Съюза на заведенията в България. Днес здравните управляващи оповестиха нови ограничения в София, поради високия растеж на инфектирани с Коронавирус. Част от тях са вечерен час за работа на заведенията до 22 часа, ограничение на потенциала им до 50%, засилени инспекции за зелени документи.

„ Вместо да се уголемява обсегът на зеления документ, те де факто желаят да го понижат. Хората, които са се ваксинирали или са си извадили документи, с цел да могат да вървят на работа, както и нашите клиенти, ще бъдат разочаровани и ще спре имунизацията – това ще бъде резултатът от тези ограничения “, счита Емил Коларов.
Според него още веднъж се постановат ограничения дискриминационно единствено и само на този отрасъл. Той уточни, че огромна част от сътрудниците му ще бойкотират заповедта и желаят оставката на основния здравен контрольор доцент Ангел Кунчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР