“Не можем да се лъжем, не сме създали през последните

...
“Не можем да се лъжем, не сме създали през последните
Коментари Харесай

Sportal.bg представя - Един ден с Иван Алипиев

“Не можем да се лъжем, не сме основали през последните 20 години толкоз доста гении, които да са на равнище Евролига или НБА. Имаме, разбирасе. Ето, Александър Везенков е един съвършен образец за това нещо. Има и други - Емил Стоилов, Константин Костадинов, Данчо Минчев, аз, доста момчета на тази възраст, които са сред 18 и 23 години, които напълно умерено при вярна работа в идващите години и самозапазване, няма нищо, което да ни спре да играем Евролига, пък живот и здраве НБА. ”, споделя Алипиев.
7  Един ден с Иван Алипиев
22-годишният състезател описа пред камерата на Sportal.bg за живота си в Съединени американски щати и колежанския баскетбол.

Успяхме да и да го изненадаме, като на паркета напълно ненадейно се появи и един от най-важните треньори в живота му - Мануел Марков, с който си спомниха много занимателни моменти.
7  Един ден с Иван Алипиев
Не пропуснахме да обсъдим и другата му пристрастеност - футбола и в частност ЦСКА, както и какво го тласка към екипите с №8.

“Баща ми се е състезавал с №8 въс обединенията на ЦСКА и младежкия народен тим и естествено Христо Стоичков. Осми номер няма по какъв начин да не бъде фактор. ”, прибавя гардът.

Какво още показа Иван Алипиев, вижте в нашето видео!

Снимки: Владимир Иванов

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР