“Не можем да продължим досегашния модел на управление, затова и

...
“Не можем да продължим досегашния модел на управление, затова и
Коментари Харесай

М. Димитров: Този парламет трябва да приеме бюджет

“Не можем да продължим досегашния модел на ръководство, по тази причина и не можем да подкрепим държавно управление с първия мандат. Имаме ясна позиция по този въпрос. Има потребност от безапелационна смяна, повече бистрота. Да не изчезват парите, а асфалта да бъде в нужното количество. Затова ще предложим държавно управление с втория мандат ”. Това зяви в изявление за Дарик радио националният представител от Русе Мартин Димитров. Позицията на обединението бе доказана през днешния ден и на лидерската среща сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

" Ние с първи мандат не можем да подкрепим държавно управление, само че сме подготвени да приказваме по политики и да забележим в границите на виновното държание какво можем да реализираме, изключително по тематиката за бюджета ”, удостовери позицията на лидерската среща днессъпредседателят на обединението Кирил Петков

" Трябва да намерим метод да съставим държавно управление дали с първия, дали с втория мандат. Отиването на нови избори юли или август ще дадат сходен резултат ", бе безапелационен водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Двете най-големи обединения в Народното събрание схванаха, че ще беседват за опциите да напишат обща управническа стратегия, по която да работи бъдещо държавно управление

Важно е да има кабинет, тъй като проблемите се натрупват, а служебният кабинет освен, че не ги взема решение, а основава и нови. Така че положителния вид за страната е да бъде основано държавно управление с мандата на ПП-ДБ, счита Димитров. “В рамките на един месец служебното държавно управление на да пъти съществено накърни интернационалния имидж на България. Първо оповестиха надали не банкрут и проблем за валутния ръб, та се наложи Централната банка да ги опровергава. Такова нещо не се е случвало от 30 години. И в този момент желаят да внесат бюджет със сериозен недостиг без да са провели обществените съвещания. Друг образец е Плана за възобновяване и резистентност, и там има голямо забавяне. Въобще няма сфера, в която служебния кабинет да не изостава трагично ”, уточни националният представител, съгласно който президентът Радев подхваща дейности, с които се стреми да продължи да ръководи.

“Следващи бързи предварителни избори ще са доста неприятно за България. Аз имам вяра,че с втория мандат има доста добър късмет за държавно управление, само че без значение от този развой би трябвало да има развой по приемане на бюджета. Този парламент би трябвало да одобри бюджет, без значение какво се случва ”, безапелационен е Димитров.

Чуйте цялото изявление в звуковия файл:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР