Не можем да подкрепим ГЕРБ заради неготовността им за съдебна

...
Не можем да подкрепим ГЕРБ заради неготовността им за съдебна
Коментари Харесай

Надежда Йорданова: Надявам се днес всички партии да се срещнат с акад. Денков

Не можем да подкрепим ГЕРБ поради неготовността им за правосъдна промяна. Няма по какъв начин да имаме една персона като Иван Гешев. Очакваме ГЕРБ да имат подготвеност за промяна в прокуратурата.

Това съобщи пред Българска национална телевизия Надежда Йорданова от " Демократична България ".

" Антикорупционното законодателство не е задоволителна стъпка. За да има битка с корупцията би трябвало да има една ефикасна прокуратура, стигаме единствено до образуване на едни институции. "

" Надявам се през днешния ден всички партии да се срещнат с акад. Денков. Нека да оставим сръдните и държанието на афектирани деца, да стартираме да приказваме и да търсим точките на секване. Дори и да не сме съгласни, дано в духа на Коледа, да разбираем умерено какво не е наред ", сподели тя.

" Демократична България смята, че първо би трябвало да бъдат сложени дилемите и по-късно да се търсят хора, които да ги осъществят. Демократична България ще упорства да бъде включена правосъдната промяна и модернизацията на страната, доста ясни и амбициозни стъпки за отстояване на независимостта на България ", сподели Надежда Йорданова.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !        
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР