Не можем да очакваме Европа да ни реши проблемите. Тя

...
Не можем да очакваме Европа да ни реши проблемите. Тя
Коментари Харесай

Проф. Антоанета Христова: Европа не може да ни реши проблемите

Не можем да чакаме Европа да ни реши проблемите. Тя изпраща политически послания, само че те могат да бъдат признати или не. Вчерашните диспути разочароваха всички, които са им отдавали повече тежест от колкото имат, и повече, в сравнение с разрешава да имат. Управляващите сега са мощно притиснати от хората на улицата и извършват част от настояванията им. Стигаме до един стадий, в който разсъдъка евентуално ще надделее. Винаги ще има недоволни, а влизаме в един стадий на неустойчивост за България в идната една година. За да няма недоволни - то би трябвало да се задействат максимален брой гласоподаватели. Това съобщи проф. Антоанета Христова, политически психолог, в ефира на Българска национална телевизия във връзка дебатът в Екологичен потенциал за върховенството на закона у нас.

"Един спор е удовлетворяващ, когато имаш представителност от двете страни, време, тъй че да се получи цялостна картина за обстановката. Дебатът беше къс, избрани хора имаха право да се изричат по минута и половина и по натурален метод тези причини се трансфораха в политически ", изясни тя.

"Трябва да стигнем до утешение и рационален спор у нас. Лошото е, че от една страна ръководещите са притиснати от хората на улицата и се преценяват с част от техни претенции, а от другата страна беше заложена мантрата да няма разговор ", безапелационна бе тя.

Според проф. Христова няма да има непоклатимост в България в близката година и половина.

"БСП сега е влезнала в митинга, тя е на улицата, а би трябвало да влезе в политическото си държание като съпротива в Народното събрание, другояче няма да има разговор. Този митинг не е извървял нито една крачка от гражданския митинг. Той отхвърля разговора ", сподели още тя.

"Трябва да има бездънен разбор на протичащото се. У нас има съмнение в левицата и десницата, а когато има толкоз огромно съмнение, значи има систематичен проблем ", заключи проф. Христова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР