Не можем да говорим за ad hoc мнозинство, имахме кризисна

...
Не можем да говорим за ad hoc мнозинство, имахме кризисна
Коментари Харесай

Не харесвам Рашидов! Избран е само на базата на своето ЕГН

„ Не можем да приказваме за ad hoc болшинство, имахме спешна обстановка три дни ”. Това разяснява политологът Калоян Методиев.

„ Не одобрявам Вежди Рашидов. Той е определен единствено въз основата на своето ЕГН. На базата на търсения компромис сред партиите. От там насетне този парламент ще продължи като полесражение, разграничителните линии ще са доста, ще има плаващи болшинства. Още идната седмица ще забележим по какъв начин партии, които доскоро се нападнаха по най-краен метод, ще образуват болшинства по  други въпроси – дали ще е оръжие за Украйна или пазаруване на ново въоръжение ”, разяснява Методиев в ефира на Нова Нюз.

Според него Корнелия Нинова е изнесла рецесията на гърба си и де факто я е решила. „ На мен ми припомня  на четворната коалиция от преди няколко месеца. На процедура тя и там играеше ролята на умиротворител, когато Политическа партия и Има Такъв Народ се хванаха за гушите ”, сподели Методиев.

Според политолога Политическа партия вършат неточност и стартират да замязват на Има Такъв Народ в предходното ръководство. „ Нямаме потребност от този модел на деструктивизъм, на сръдни, на крайности. Ще сме очевидци на доста тежък парламент и най-лесното в него ще е да плюеш всеки за всичко ”, сподели Методиев.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР