Не можех да си представя този път на Навални. Няма

...
Не можех да си представя този път на Навални. Няма
Коментари Харесай

Марина Овсянникова: Путин уби Навални

Не можех да си показва този път на Навални. Няма значение каква е здравната причина. Дали е било откъснат тромб или различен незабавен случай. Всеки човек може да разбере - Путин умъртви Навални. Путин се опита да го токсини и по-късно го хвърли в пандиза. И можете ли да си визиите - Навални прекара повече от 300 дни в специфична наказателна килия. Те просто го убиха трудно и постепенно. Това сподели пред Народоосвободителна въстаническа армия Марина Овсянникова - журналистката, наказана от режима на Путин, откакто по време на новинарска емисия излезе с афиш против войната в Украйна.

Получих позвъняване от един румънски публицист и просто ми сподели тази ужасна вест. Не можех да допускам, в действителност, споделя тя. Не чаках това, тъй като знам, че Навални беше мощен. Той можеше да оцелее. Той ще бъде героят на Русия. Той трябваше да бъде идващия президент на Русия. Това е ужасна вест. Не мога да го проумея.

На въпрос " това ли е краят на играта и дали това е победа за Путин ", Овсянникова е безапелационна: 

Не, безусловно не. Путин не завоюва, само че и Путин не губи войната. Сега сме тъкмо по средата. Ситуацията зависи от Запада. Ако Запада даде задоволително оръжия на Украйна ще спечелим войната колкото се може по-скоро. Всичко е в ръцете на Запада.

Журналистката сподели, че Навални е желал да покаже на руснаците да не се опасяват от Путин, по тази причина се е върнал. 

" Навални споделяше - Не ви е разрешено да се отказвате. Ако решат да ме убият, това значи, че сме необикновено мощни. Ако беше останал в Германия, никой нямаше да му повярва. Никой нямаше да го поддържа. Всеки би си помислил, че го е боязън от Путин и просто се пробва да оцелее, да защищити фамилията си и себе си. Но Навални се трансформира в същински воин на Русия и жертва живота си за бъдещето. "

Овсянникова и Навални не са се познавали персонално, само че след акта на журналистката тя е чула доста подкрепящи думи от него. " Нвални прекара над 3 години по съветските затвори. И прекара повече от 300 дни в специфична наказателна клетка. Не е допустимо човек да оцелее в такива условия. Те просто го убиха постепенно и трудно ", добави тя. 

Журналистката се надява на едно - когато режимът на Путин най-сетне се разпадне желае да си отиде у дома, в Москва, тъй като това е нейната страна, а майка ѝ и сина ѝ още са там. Овсянникова сподели, че роднините ѝ даже не беседват с нея, тъй като ги е боязън от режима на Путин. Страхува се обаче да не активизират сина ѝ. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР