Не може за живота на едно дете наказанието да бъде

...
Не може за живота на едно дете наказанието да бъде
Коментари Харесай

Родителите на загиналата 17-годишна Мария: Беше ни отнета заради безотговорността на един баща

" Не може за живота на едно дете наказването да бъде условна присъда. Мария почина по най-нелепия метод поради безотговорността на един родител, който дава ключовете на колата на 17-годишния си наследник, който няма шофьорска брошура ". Това разказва пред БТВ майката на Мария, която умира при злополука през 2021 г, породена от 17-годишно момче. Мария тогава също е малолетна. 
Прочетете още
Присъдата на лидера на автомобила е условна. 

" Бащата остави двете деца да пътуват по път, тази безотрговорност би трябвало да бъде осъдена с ефикасна присъда. Обвинението е за непредпазвливост. Мястото на което трябваше да вървят, беше друго и ние не бяхме известени. Ние желаеме ефикасна присъда, която да бъде съответна на това действие ", споделя майката на Мария. 

Припомняме, че случаят стана на 12- ти август 2021 година, като 51-годишният Стефан Герганов е дал автомобила си на неправоспособния си син  - към този момент пълнолетния Марио Герганов. Според обвинителния акт против подсъдимия Марио Георгиев- към оня миг малолетен и недееспособен лидер, е повдигнато обвиняване за това, че на посочената дата по пътя сред Калофер и Калоферски мъжки манастир при ръководство на джип,  който е благосъстоятелност на татко му Стефан Герганов  е нарушил разпоредбите за придвижване: Като лидер, младежът е не се е съобразил и не  е понижил скоростта на придвижване, до момента в който влиза в завой и по несъобразителност е предизвикал гибелта приятелката му, която е била в автомобила- Мария Караиванова. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР