Не може всички жени да са на едно място за

...
Не може всички жени да са на едно място за
Коментари Харесай

Иванчева: 23 часа стоим затворени на аварийно осветление


Не може всички дами да са на едно място за цялата страна, а мъжете да имат затвори в съвсем всяка област. 23 часа стоим затворени на спешно осветяване, без слънце и без прозорец. Нямаме даже топла вода. Не е вид ние да пътуваме от Сливен с три превоза, с цел да може да дойдем за отбраната си в София. Това съобщи от ареста Десислава Иванчева пред камерите на БТВ.

"Подкуп или подарък от наше име не е желано. Това е една атака от група строители, които са привикнали да си заплащат, само че в наше лице нямаше сходно нещо. Не имам вяра на следователите и прокуратурата, само че в съда да ", сподели още тя.

Имам послание към гласоподавателите ни - не се поддавайте на операции, вярвайте ни, не ни оставяйте, рано или късно ще потвърдим нашата непорочност.

"Имах уговорени дати за инвитро, които сега не мога да върша. Най-скъпата ми движимост е джип, платен с пари, извоювани от транспортната ми компания ", разкри Иванчева.

"Искахме да решим проблемите на община Младост. Искахме да не е толкоз застроено. Това е съвременен концлагер, ареста в София е рушаща се постройка. При тези условия ние готвим нашата отбрана ", съобщи Биляна Петрова.

"Вярвам в правораздаването. Искам да кажа на щерка си, че доста я обичам. Разделиха ме от детето ми ", приключи тя.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР