„Не може прокуратурата сутринта да има едно мнение, следобеда друго.

...
„Не може прокуратурата сутринта да има едно мнение, следобеда друго.
Коментари Харесай

Адвокатката на Иван Евстатиев с остър въпрос пред БЛИЦ: Кой е заинтересован екскметът на Стрелча да не излезе от затвора?

„ Не може прокуратурата сутринта да има едно мнение, следобеда друго. Прокурорът по делото напълно поддържаше молбата на Иван Евстатиев като основателна. Протестът за освобождението на Иван Евстатиев е подаден не от него, а от заместник-окръжния прокурор на Пазарджик - Таня Мадина и то в деня, когато се взе решение за освобождението на екскмета на Стрелча. Питам, кой е заинтригуван той да не излезе от пандиза? “. Така разяснява пред БЛИЦ митинга на държавното обвиняване юрист Ташкена Колчева.

Както първо БЛИЦ заяви през вчерашния ден , окръжните магистрати в Пазарджик взеха решение някогашният градоначалник на Стрелча да бъде освободен условно предварително. Защитата му сподели, че са спазени всички законови условия.

Евстатиев, който се снабди с 4-годишна присъда, е излежал повече от половината и му остават още 1 година и 2 месеца затвор. След една седмица ще бъде планувано дело в Апелативен съд Пловдив за митинга на Окръжна прокуратура Пазарджик.

Припомняме, че Иван Евстатиев е приет за отговорен в изнасилването на 16-годишната ученичка Ирена Белухова. До момента той не се признава за отговорен. Казва, че секс е имало, само че той е бил непринуден и мечтан и от двете страни. Каква ще е ориста на екс кмета на курортния град, хората в черни тоги в града под тепетата ще решат след седмица.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР