Не може един човек да се чувства изоставен и да

...
Не може един човек да се чувства изоставен и да
Коментари Харесай

Станишев към Джеръми Корбин: Не може човек да се чувства изоставен и да бъде проевропеец!

„ Не може един човек да се усеща зарязан и да бъде проевропеец, съобщи президентът на ПЕС Сергей Станишев в Лондон. Той взе присъединяване в акцията на Лейбъристката партия за Европейския парламент - пропаганда от врата на врата. В проявата се включи цялата лондонска листа на лейбъристите, отпред с Клод Мораес - настоящ евродепутат и ръководител на комисията по цивилен права и вътрешни работи в Европейския парламент (ЛИБЕ). Станишев беседва и с водача на лейбъристите Джеръми Корбин.

„ Очакваме мощен резултат на лейбъристите на евровота “, сподели Станишев. И предвижда, че ПЕС ще има 11 еврокомисари и 9 министър председатели в идващия мандат. " В непрекъснат контакт сме с Лейбъристката партия и с Джеръми Корбин поради Брекзит ", подсети Станишев. Той бе безапелационен, че правата на 300 хиляди българи на Острова, както и близо 2 милиона жители на Европейски Съюз в Обединеното кралство би трябвало да бъдат предпазени след напускането. " От самото начало на Брекзит лейбъристите бяха за еднообразно отнасяне на жителите на Европейски Съюз във Англия и на Англия в страните от Европейски Съюз ", подсети президентът на ПЕС. Екологичен потенциал одобри Доклад на Станишев, съгласно който при Брекзит без договорка няма да има визи за европейските жители, които пътуват за Англия, което визира директно българите в страната.

„ Консерваторите докараха нещата до задънена улица. Очаквам социалистите да бъдат незаобиколим фактор в идващия Европарламент, с цел да могат да сложат завършек на политиката на стягане на коланите. Да сложим индивида в центъра. Ресурс постоянно има, стига да има политическа воля ", добави Станишев. „ Социална Европа подсигурява бъдещето на Европа - по този начин ще се решат демографските проблеми на Стария континент. Десните орязаха обществените разноски, само че не пипнаха администрацията. Така правеше и първият кабинет на Борисов, спомняте си постната пица. За да се борим с неравенствата, ни би трябвало мощ. Само, в случай че сме дружно, може да обърнем кораба на Европа в друга посока ", посочи президентът на ПЕС. „ Работихме дружно със Сергей и ние подкрепихме приемането на България в Шенген ", сподели Клод Мораес.

И продължи: „ Лейбъристите във Англия стъпваме върху манифеста на ПЕС, тъй като той предлага същинска лява политика! " Депутатът и министър в сянка на лейбъристите за Брекзит Киър Стармър акцентира: „ Споделяме общи полезности и платформа с ПЕС и по тази причина е същинско наслаждение за нас да посрещнем президента на ПЕС тук! Тук сме, с цел да покажем, че има мощно съдействие сред нас и нашите европейски сътрудници. Има доста провокации, които би трябвало да гр.София, ул. “Позитано ” 20 тел/факс 8107234 e-mail: [email protected] решим дружно - работа, приходи, промени в стопанската система, климатични промени! Влизаме в сложна акция за европейските избори, в която няма да отстъпим от нашите полезности. Ние не сме партията на Найджъл Фараж! "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР