Не може да задържиш бежанците, където не искат да живеят.

...
Не може да задържиш бежанците, където не искат да живеят.
Коментари Харесай

Станишев: Неприемливо е, че няма дата за влизането ни в Шенген по суша

Не може да задържиш бежанците, където не желаят да живеят. Тези терзания са пресилени. Важно е да влезем в Шенген, с цел да сме в ядрото на Европа, само че е значимо и стопански. България и Румъния са си изпънили изискванията, не би трябвало да бъдем дискриминирани. Да влезем по въздух и вода за мен е непълен резултат. Неприемливо е, че няма дата за сухопътното влизане. Това съобщи някогашният министър председател Сергей Станишев в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Той добави, че не се съмнява по отношение на поддръжката на Съединени американски щати към България за влизане в Шенген.

" Политиката без идея постоянно ще бъда не парче. Важно е дефинирането на точни цели. Затова има недостиг. Сглобката стимулира своето битие с външни фактори. За страдание опозицията е повече обърната към предишното. Говори се повече за носталгичното. Важното е да се приказва за бъдещето ", добави той.

Според Станишев социалисти ще има на европейско равнище.

" Тези избори се подценяват у нас. Там се вземат решенията, които засягат България. Трябва да има способени хора, които знаят по какъв начин се случват нещата в Европейски Съюз. Отношението към делегацията на социалистите не е доста позитивна. Боли ме, че Българска социалистическа партия не съумява да генерира сили към себе си. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР