Не може да има пресечни точки в работата на МВР

...
Не може да има пресечни точки в работата на МВР
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Има едно движение българската прокуратура да бъде заменена с европейската прокуратура, това не е добре

Не може да има пресечни точки в работата на Министерство на вътрешните работи и на прокуратурата, което е тежка диагноза за страната, сподели още Илияна Йотова, помолена да разяснява арестите на Бойко Борисов, Севделина Арнаудова и Владислав Горанов.

" Стана ясно, че там където Министерство на вътрешните работи предлага някакви решения, подхваща някакви дейности, дава някакви решения, явно те не се одобряват от страна на прокуратурата, и назад. Ще забележим по какъв начин ще се развие този развой оттук насетне. От два дни сякаш има едно придвижване, бих споделила, българската прокуратура да бъде сменена с европейската прокуратура, виждате от нощес известието на европейската прокуратура да работи по-тясно с българското държавно управление, което също не е добре “, сподели вицепрезидентът Илияна Йотова, откакто участва на поклонение в София за Деня на Тракия.

Вицепрезидентът сподели още, че е удовлетворена от първите 100 дни на държавното управление и не вижда пропукване в обединението.

" Трябва да отчетем и обстоятелството, че… не си припомням във всичките 32 години на прехода една толкоз комплицирана обстановка и рецесии, които безусловно застъпват една след друга всеки ден. Правителството сподели решителност да се бори с корупцията, сподели решителност да се бори с инфлацията. Но това са към момента единствено декларирани планове, чакам идващите месеци положителните планове да станат положителни резултати. “

Идеята за общи доставки на природен газ за Европа е от 2014-та година, когато Русия анексира Крим, разяснява вицепрезидентът Илияна Йотова.

" И това в действителност има една едничка цел – да няма огромно наддаване и да няма оскъпяване. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР