„Не можахме да оползотворим малкото ситуации, които имахме. Много са

...
„Не можахме да оползотворим малкото ситуации, които имахме. Много са
Коментари Харесай

Александър Томаш: Не можахме да оползотворим малкото ситуации, които имахче

„ Не можахме да оползотворим дребното обстановки, които имахме. Много са аргументите, само че най-много са в нас. Може би не съумях да предам, което усещах през седмицата. Във футбола няма „ на всяка цена”. Когато загубиш удоволствието от самата игра, идват такива мачове, в които усещаш тежест, че не успяваш да отбележиш гол”, разяснява Александър Томаш след равенството 0:0 с Витоша Бистрица в последния кръг от първата фаза на Първа лига.

„ Вижда се, че в такива моменти, когато сме изявени любимци, не сме този тим, който желая да бъдем. Все още не сме това, което желаеме. На моменти се получава добре, само че отново с помощта на футболистите. Не се получи, работим и чакаме идващия мач. Чисто психически всичко е в главата. Момчетата вложиха всичко, само че не съумяха. Трябва да си извлечем поуките и продължаваме напред”, сподели още Томаш и добави:

„ Мисля, че до тук сезонът върви позитивно за Берое с дребни изключения. В началото започнахме нерешително. Като цяло съм удовлетворен поради футболистите, поради почитателите – знам, че желая повече, само че ще създадем всичко, с цел да успеем.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР