Не мога да ви кажа кои ще са министрите в

...
Не мога да ви кажа кои ще са министрите в
Коментари Харесай

Добрев: Ако ПП-ДБ не искат да натискат копчето за Габриел , просто да не гласуват

Не мога да ви кажа кои ще са министрите в проектокабинета на Мария Габриел, мога да ви кажа кои няма да са, какъв ще е профилът на министрите - експертен, с стеснен мандат, няма да бъдат ярки политически фигури, сподели депутатът от ГЕРБ Делян Добрев по БТВ.

Аз няма да съм част от този кабинет. Вероятно нито един министър, който е бил министър по времето на ГЕРБ, няма да е в този момент препоръчан в кабинета " Габриел ", с цел да създадем опит този кабинет да получи по-широка поддръжка извън ДПС и Има Такъв Народ. Експертите в кабинета ще бъдат специалисти, излъчени от трите партии, декларирали поддръжка за кабинет " Габриел ", уточни Добрев. 

Ако няма държавно управление и Народното събрание одобри бюджет, дефицитът ще стане 10-12%. Ще станем рекордьори по недостиг в Европа, разяснява още депутатът от ГЕБР - СДС.

Има един грациозен метод да бъде определено това държавно управление - в случай че Демократична България не желаят да натиснат копчето за кабинет на Мария Габриел - просто да не гласоподават, тъй като тогава 116 депутати ще са задоволителни, за да бъде определен този кабинет. Ако желаят конституционна промяна би трябвало да изберат този кабинет, акцентира Добрев.

Разговорът на Десислава Атанасова с Иван Гешев е бил чисто длъжностен, доколкото разбирам. Виждате че симбиоза ГЕРБ - прокуратура няма, сподели още Добрев. Не имам вяра, че ще се потвърдят слуховете, че ще се желаят имунитети, сподели той. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР