Не мога да ви кажа, как "Обединени патриоти“ ще се

...
Не мога да ви кажа, как "Обединени патриоти“ ще се
Коментари Харесай

ОП отново не се разбраха за общо участие на евроизборите

Не мога да ви кажа, по какъв начин "Обединени патриоти “ ще се явим на евроизборите, очевидно утрото е по-мъдро от вечерта. Най-добрият вид е коалиция Оперативна програма. Това сподели водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов след среща на Коалиционния съвет, съобщи организация "Фокус ".

Относно изявление на Валери Симеонов, че НФСБ и Политическа партия „ Атака “ имат непреодолими другия и няма по какъв начин да се явят дружно, той отговори:

"Аз мисля, че в случай че има такива разлики би било добре да пристигна да каже. Всички сме заети, само че намираме време в името на единството да седнем да приказваме. Ако имаш някакви съображения, идваш и ги казваш. Това не ми харесва, това предлагам, сътрудници “, сподели той.

"Няма драма да се явим и по настрана, само че да запазим един добър човешки звук между тях, няма проблем. Ако някой желае да се преброим, ще се преброим, няма проблем. Но когато определиш среща, хубаво е да се явяваме, това мисля аз “, посочи водачът на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР