Не мога да си представя какви откровени лъжи пускат някои

...
Не мога да си представя какви откровени лъжи пускат някои
Коментари Харесай

Борисов призна, че и те са крали, но три пъти по-малко

" Не мога да си показва какви откровени неистини пускат някои медии. От едната страна цитират Кирил Петков - 4,1 милиарда поддръжка на бизнеса, въпреки това - министърът на енергетиката - 1,1 милиарда Три милиарда неистина! Този човек милиарди, милиони ги няма за нищо.

" За три секунди продадоха газа и засекретиха кои са компаниите. И " мълчанието на агнетата " - никой не попита кои са тези компании. Къде са тези 1,2 милиарда за житото? Малко му се видя на Асен Василев тази неистина и съобщи: ние ще изнасяме житото на Украйна през Варна ", съобщи той.

Той добави, че държавното управление хвърля прахуляк в очите на “обеднелия народ” и го лъже с “катастрофалната инфлация”. Коментарът е във връзка препоръчаните от държавното управление антикризисни ограничения, които срещнаха голям брой рецензии от страна на стопански специалисти.

“Даже не се пробват да ви излъжат - ей по този начин да ви стане драго като ви лъжат. Те ви лъжат нахално!”, уточни Борисов, само че не изясни при неговото ръководство дали такива опити са били правени. Като да вземем за пример лъжата с диверсификацията на газа.

В хода на пламенните си слова и плеядата от обвинявания обаче Борисов бе да желае направи признание за кражбите, които са се случвали в 12-те години, в които той е бил на власт.

" Една истина е, че тези са освен неопитни, само че и неприятни хора. Грешките могат да се простят, неопитността също. Пиар си вършат тези мощен. Само че сиренето е с пари. И колкото и да ти приказват, като отидеш там - при Бойко е било три пъти по-евтино. И най-гадният въпрос - по какъв начин тогава е " имало " корупция и три пъти по-евтино, а в този момент " няма " корупция и три пъти е по-скъпо. И аз като публицист щях да кажа - очевидно крадат три пъти повече. Айде, прекрасен ден!”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР