Не мога да се съглася с част от мотивите на

...
Не мога да се съглася с част от мотивите на
Коментари Харесай

Каракачанов: Не взимаме F-16, за да нападнем Русия

Не мога да се съглася с част от претекстовете на президента, като да вземем за пример, че не били наранени доста от въпросите по договорката или че нямало необятен консенсус. Искам да напомня, че това е тематика, която е била коментирана и в обществото, и в медиите и в институциите в продължение на към този момент две години и половина. Това съобщи в Комисията по защита вицепремиерът и боен министър Красимир Каракачанов във връзка ветото на президента върху договорката за закупуване на нови самолети за Българската войска, заяви Novini.bg

,,Друг претекст е, че не е имало необятен консенсус в обществото. Извинете, само че то няма консенсус по циганската престъпност, а чакаме да има по подобен въпрос като закупуването на самолети. Искам да подчертая също по този начин, че не купуваме американски изтребители, с цел да атакуваме Русия или която и да било друга страна. Това, което виждам, е, че в обществото се води спор върху една извънполитическа основа, при която още веднъж се разделяме на русофоби, русофили, американофили и така нататък В тази връзка, до момента в който се разделяме на -фили и -фоби, в никакъв случай няма да има стопроцентов консенсус в българското общество'', изясни Каракачанов.

,,Това, което чух от съперниците на договорката никога не бяха механически причини, а политически. Относно предлагането на опозицията решението за договорката да се отсрочи с шест месеца желая да кажа, че това няма по какъв начин да стане, тъй като тогава цената ще бъде по-скъпа. Така че считам, че по този въпрос би следвало да се ориентираме по отношение на ползите на страната'', добави в умозаключение Красимир Каракачанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР