Не мога да се съглася, че няма диалог в коалицията.

...
Не мога да се съглася, че няма диалог в коалицията.
Коментари Харесай

Ракшиев, депутат от ПП: Не мога да се съглася, че няма диалог в коалицията

" Не мога да се съглася, че няма разговор в обединението. Четирите партии целим едно и също - българският народа мине по-леко през рецесиите. Сматам, че на равнище специалисти в Народното събрание и комисии разговорът е доста добър ", това сподели в „ Твоят ден “ по NOVA NEWS Александър Ракшиев от " Продължаваме промяната ".

" Не считам, че можем да поносим упреци, че не действаме по повод дейностите на държавното управление на Бойко Борисов. Напрежението и упреците против нас са от началото. Но рецесия след рецесия ние продължаваме да работим и сме тук, държавното управление не е паднало. Основните обвинявания и нападки идват от преди ръководещите, които имат интерес да приказват по този начин ", сподели още депутатът.

Александър Ракшиев съобщи, че обезщетенията от антикризисните ограничения ще стартират да се получават от края на юни и хората ще стартират да усещат облекчение.

Относно компенсацията от 25 ст. за литър гориво за жители, Ракшиев съобщи, че казусът е контролът и се разискват вероятните разновидности.

" Имаме общи визии, ограниченията са плод на разбор, наблюдения и полемики в обединението и на експертно равнище ", акцентира той.

" Леснообяснимо е, че понижава поддръжката за Политическа партия, всеки който влезе в ръководството търпи негативи, само че е изненада късата памет на хората, които не помниха какво е било при ръководството на ГЕРБ ", изрази мнението си Ракшиев по отношение на последните социологически изследвания

" Усилено се работи за правосъдната промяна, също и в КПКОНПИ. Трябва да се разбие монополът, построен от ръководството на ГЕРБ ", акцентира той.

Александър Ракшиев се надява, че желанието да се работи в интерес на българското общество ще надделее над партийните ползи в обединението.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР