Не мога да се отърва от усещането, че родните ни

...
Не мога да се отърва от усещането, че родните ни
Коментари Харесай

Москов: Не мога да се отърва от усещането, че родните ни избраници ни се подиграват


Не мога да се отърва от чувството, че родните ни избраници ни се подиграват, майтапят се с нас, а ние одобряваме тяхното държание прекомерно съществено. Това съобщи в студиото на „ Лице в лице “ ръководителят на „ Консервативно обединяване на десницата “ доктор Петър Москов.

„ Когато и по едно и също време с това обговаряш заран студиата с това дали Борисов е като Меси, или Меси е като Борисов, това е неуместно, тъй като в рода Габровски няма футболисти, те са други хора. Когато създаваш обществен подтекст, номиниран от Меси, Моци и Гонзо – не правиш нищо друго от това да създадеш карикатурна рамка на целия развой по номинацията на един извънредно заслужен човек “, добави той.

Според Москов номинацията на неоспорим престиж като Николай Габровски е опция за всички и за номиниращите го и за тези, при които ще отиде, с цел да търси поддръжка за личната си номинация да излязат от клопките, в които сами са влезнали.

„ Ако се обърна към другите юнаци от „ Демократична България “, които в лицето на Атанасов, споделиха, че номинацията на проф. Габровски била намигане към Българска социалистическа партия, би трябвало да си доста изтрещял. След като си направил по този начин, че „ аленият президент “ да бъде президент повторно и откакто си се навел и си се хванал за парното, с цел да се коалираш с Българска социалистическа партия, да обвиняваш Габровски в това, че е намигал на някого “, добави той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР