Не мога да се оплача, чувствам се добре. Много по-добре,

...
Не мога да се оплача, чувствам се добре. Много по-добре,
Коментари Харесай

Надал: Добре съм, но е невъзможно да мисля за трофеи

" Не мога да се оплача, усещам се добре. Много по-добре, в сравнение с чаках да се усещам преди месец ". Това разгласи някогашният номер 1 в света Рафаел Надал преди завръщането си на корта в Бризбън.
37-годишният испанец не е играл от близо година поради проблеми с травми и след претърпяна интервенция, като при започване на идната седмица ще играе на шампионата в Бризбън. " За момента е невероятно да мисля за печелене на титли. Но е допустимо да се любувам на завръщането си на корта. Честно, нямам огромни упования. Единствено предстоящо да мога да се завърна на корта, да бъда конкурентен и да давам най-хубавото от себе си ", разяснява носителят на 22 трофеи от Големия шлем.

" Няма невъзможни неща. През последния месец упражнявам с доста добър интензитет. Но за мен просто да бъда тук е победа. Надявам се да имам опция да се насладя на това, както и публиката. Нямам дълготрайни цели, тъй като не се виждам да играя още дълго време. Но ще се пробвам да ставам все по-конкурентен с течение на сезона ", добави Рафа, който зарадва деца в Бризбън с подписи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР