Не мога да се кандидатирам отново, но наказанието не е

...
Не мога да се кандидатирам отново, но наказанието не е
Коментари Харесай

Поголовна сеч в БСП София

Не мога да се кандидатирам още веднъж, само че наказването не е единствено за мен, а за всички хора (председатели на районните организации в столицата – б.р.), които направиха мощна акция в София и реализираха доста добър резултат. Наградата за това е, че на всички ни отрязват главите и не можем повече да участваме.

Това сподели пред БНР Иван Таков, водач на БСП-София, и добави, че заседанието на Националния съвет на партията, на което се взе решение за нов избор на управление на градската организация, е извършено, макар че не е имало кворум.

„ Нито един от досегашните ръководители, в това число и аз, не може да се кандидатира още веднъж в границите на една година, откакто предварително му бъде преустановен мандатът “.

Той посочи, че в идващите 6 месеца градската организация на Българска социалистическа партия ще се занимава с отчетно-изборни събрания, а това визира към 4000 индивида:

„ Предвид, че ни предстоят избори за Европейски парламент, това е доста сериозен бойкот. … Това е удар освен против градската организация и ръководителя ѝ, а е удар против цялата партия в един подобен момент това нещо да се случва “.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР