Не мога да съм в ролята на любовница, да съм

...
Не мога да съм в ролята на любовница, да съм
Коментари Харесай

Била ли е някога любовница Ивана?

" Не мога да съм в ролята на държанка, да съм втората. Или би трябвало да съм преди всичко в живота на този човек, или той няма да има място в моя. На някои им минават най-хубавите години от живота в очакване на подобаващия човек. Трябва да даваш шансове, само че не да губиш време във връзка, която нищо няма да ти донесе. Не съм стояла у дома и плакала. Аз съм горделив човек и си потеглям от такива връзка " - призна фолк певицата Ивана. 

По отношение на младото потомство тя показа, че: " За множеството млади девойки през днешния ден приоритет е меркантилността. Да си хубава и нещата да ти се получат елементарно. Образованието остава на назад във времето. Целите ни от преди и в този момент са малко по-различни. Преди нашите родители ни натискаха за работа, за обучение. Сега не го виждам. Явно по-важното е да си с богат мъж със скъпи коли. Това ти дава един подправен живот. "

Все отново тя насочи препоръки към дамите:

" Аз съм от консервативно потомство, израснала съм в соца. Тогава ни учеха, че дамата би трябвало да е тиха, скромна, да готви, да дава обич. Същото съм го виждала от майка ми, тя в никакъв случай не смееше да изиска нещо за себе си, значимото е за нас да има. Винаги се оставяше на втори проект. Повечето хора сме по този начин: аз мога така и така. Защо да можеш? Една жена би трябвало да изисква, откакто дава толкоз доста. Раздаваш цялата женска сила на мъжа, те се зареждат от нас. Тогава за какво да не поискаш време за себе си, да поискаш онази обич, която заслужаваш? Трябва да желаеме особено отношение към нас дамите, тъй като ние сме доста специфични и значими. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР