Не мога да повярвам! Две години работих в неговата къща.

...
Не мога да повярвам! Две години работих в неговата къща.
Коментари Харесай

Нашенка разкри покъртителни подробности за големия гръцки бизнесмен, чиято смърт шокира бизнес елита на страната

Не мога да допускам! Две години работих в неговата къща. Той има 4 деца. Единственият ми шеф, който ме изпрати, когато си тръгвах за България. Така стартира описа си Николинка Михайлова от Силистра, която е работила в дома на предприемача Стелиос Склавенитис, който умря тази заран в Атина.

„ Има брат Герасим. Заедно са съсобственици на веригата! Бяхме 5 дами общо. Две българки, една албанка и две гъркини. Макар и богат той бе доста добър човек. Същият наивник е бил и татко му Спиро Склавенитис. Много е помагал на хората. Затова в негова памет има кръстена улица на неговото име в квартал Глифада. И той, жена му Ана бяха национални хора, доста положителни, само че не общуваха с съвсем никого. Дори не познаваха съседите си и доста камери имаше от всякъде “, споделя просълзена Николинка, която е работила в дома на семейство Склавенитис.

„ Една ямболка ме изпрати мен и също моя съгражданка там на работа. После разбрахме, че и предната жена работила там била от Силистра, все силистренки. По подигравка на ориста, когато аз бях болна в тях преди години от грип, единствено той влезе в стаята ми, с цел да ме види. Много добър човек ", споделя с благодарност и тъга Николинка, която скърби за гибелта на някогашния си шеф.

Стелиос Склавенитис, един от четиримата братя, които са на „ колелото “ на известната комерсиална верига супермаркети „ Склавенитис “, умря ненадейно в неделя сутринта. Според информация 52-годишният Стелиос не е имал здравословен проблем. Миналата седмица е диагностициран с грипен вирус вид В и е приет в болница в четвъртък.

Източник: newsbg.eu
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР