Не мога да понеса мисълта, че дъщерите ми ще растат

...
Не мога да понеса мисълта, че дъщерите ми ще растат
Коментари Харесай

Мустафа Емин за скандала в Пирогов: Възможно е да съм бил емоционален,ще понеса своята отговорност

" Не мога да понеса мисълта, че дъщерите ми ще порастват с мисълта, че татко им може да постъпи толкоз нечовешко ".

 

Това написа в профила си във Facebook политикът Мустафа Емин към който през днешния ден се завърта скандал, обхванал две министерства, политическа партия и болница „ Пирогов “.

 

„ Истината за случилото се през вчерашния ден: Детето ми пада и разрушава челото си на ръба на маса. Съпругата ми го закарва в болничното заведение в Люлин, откъдето ги насочват към „ Пирогов “. Стигнах до болничното заведение в Люлин, когато излизаха от нея и видях разрушеното му челце “, написа в профила си Мустафа Емин.


Той споделя, че са пристигнали в „ Пирогов “ към 19 ч., където в границите на три часа и половина са минали през четири кабинета, носейки детето на ръце.

 Ето какво написа Мустафа Емин във Facebook: Истината за случилото се през вчерашния ден:Детето ми пада и разрушава челото си на ръба на маса. Съпругата ми го закарва в болничното заведение в Люлин, откъдето ги насочват към Пирогов. Стигнах до болничното заведение в Люлин, когато излизаха от нея и видях разрушеното му челце.Пристигнахме в Пирогов към 19 ч., където за повече от 3 часа и половина минах през 4 кабинета с детето на ръце.Възможно е да съм бил прочувствен, въпреки да съм спокоен човек. Ако съм оскърбил някого, оправдавам се.Благодаря на лекарите и екипа, който се погрижи да зашие разрушеното чело на детето ми.Дълбоко погрешно е обаче, че съм желал детето ми да заеме мястото на друго дете. Това е нечовешко държание, на което не съм кадърен. Не съм парадирал със служебното си състояние, виждам на него като на опция за работа, а не като на привилегия.Извинявам се, в случай че съм бил разсеян в общуването си към някой от лекарите и сестрите в Пирогов. Вярвам, че истината става ясно рано или късно и съм подготвен да понеса цялата отговорност за всяко свое деяние. Това, което не мога да позволи е децата ми да порастват с даже най-малкото подозрение, че татко им може да постъпил безчовечен, както се твърди. Затова ще споделя своята позиция. Ще го направя и в народен ефир, на следващия ден заран по Нова телевизия.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР