Не мога да плета, да бродирам, но мога да раждам

...
Не мога да плета, да бродирам, но мога да раждам
Коментари Харесай

Койна Русева: Изневярата е предателство!

Не мога да оплитам, да бродирам, само че мога да раждам деца, декларира гордо Българската Марлене Дитрих
Въпреки че наподобява като съдбовна жена, която е прекомерно евентуално да е криввала от правия път поради специалността си и множеството си обожатели, актрисата декларира, че е изрично срещу изневерите. От години Койна е с един мъж - брачният партньор й Румен Станчев.
„ Всяка невярност е неистина и като такава е непростима! Дали изневярата е в интернет, или отвън него, няма значение. Виртуалното пространство е най-опасно за самотните хора “, безапелационна е Койна Русева.

Румен и Койна се срещат с помощта на колежката й Албена Колева. По това време двете играят в Пазарджишкия спектакъл и гостуват на едно зрелище в Театъра на армията в София.

Станчев, който е икономист по специалност, е другар на Албена и идва да я гледа в постановката. Но на сцената вижда Койна и не може да смъкна очи от тази магнетична жена.

Възрастовата разлика сред двамата е 14 години в интерес на ухажора, само че това не им попречва да стартират буйна връзка.

ВИЖТЕ СЪЩО:

От Румен Койна Русева има три деца и е една от дребното в този отрасъл, с изключение единици нейни сътрудници от остарялото потомство, която е с един мъж от млади години. Влюбените се женят чак когато първото им дете към този момент е на път.

Калина се ражда 5 дни след подписа на родителите си в гражданското, След няколко години Русева забременява с Константин.

Тогава взема решение, че е време за църковна венчавка и ваучър с другари и родственици. Облечената в бяло младоженка е към този момент в третия месец, само че не стопира да танцува, да яде и пие на воля. Малкия си Калоян актрисата зачева планувано съгласно изчисленията на гинеколога си. Забременява съвсем от раз, отново по този начин елементарно и ражда.

Койна признава, че през нито една от трите си бременности не е отказвала цигарите, защото й помагали да смъква напрежението.

„ Не мога да оплитам, да бродирам, само че мога да раждам деца “, гордо декларира звездата.

Преди години тя споделяше по какъв начин желала и четвърти правоприемник, само че шефът на Младежкия спектакъл изрично й декларирал, че в случай че забременее още веднъж, я чака уволняване.

ВИЖТЕ СЪЩО:

„ Най-трудната роля е да си майка. При нея нямаш право на неточност. Когато правиш спектакъл, създателят ти е задал параметри, до момента в който в живота ти би трябвало да създадеш тези параметри. Ти би трябвало да поставиш законите и да следиш те да бъдат спазвани. Да внимаваш да не се прекалява и да не се излиза от рамките, които си задал – споделя Русева. Стремила съм се моите деца да не израстват в театъра. Държала съм ги встрани от работата ми. Не съм успявала 100 %, несъмнено, само че най-често е висял по подготовки дребният ми наследник Калоян. Големите Калина и Константин не толкоз доста. “.

Въпреки това и тримата й наследници като по-малки имат опит пред камера и на сцената.

Днес най-любимите същества на актрисата са към този момент огромни и всяко е поело по своя път.

Калина, която през днешния ден е на 24 години, през 2018-а приключи влиятелния университет Queen Mary в Лондон, а преди този момент Американския лицей.

Константин е на 20, а Калоян, е ученик на немско учебно заведение. Тази година красивата актриса навърши 51, само че е със страхотна фигура, на която могат да завидят и млади девойки.

Лятно време Койна не пропуща ей по този начин, повърхностно, да постне някоя фотография от плажа по бански и да провокира още веднъж феновете си да ахнат и да я засипят с похвали.

ВИЖТЕ СЪЩО:

Наскоро тя показа една от тайните си за лъчезарен тип и плътно тяло.

От 10 години се храни здравословно и следва препоръките на нутриционист. Освен това практикува йога и от време на време споделя някои от упражненията, с които още веднъж събира очите на почитателите.
Материалът е общително възложен от сп.Story  сп.Story

„ Никога не съм предполагала, че йога може да ми даде такива „ варианти “ за тялото и такова утешение на мозъка “, признава тя.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР