Не мога да коментирам претенциите на Левски. Мога да изкоментирам

...
Не мога да коментирам претенциите на Левски. Мога да изкоментирам
Коментари Харесай

Цитат на деня: Върнахме се години назад - да влизаме по тунелите и да крещим по съдиите

" Не мога да разясня претенциите на " Левски ". Мога да изкоментирам второто полувреме в резултат на това, че се върнахме години обратно - да влизаме по тунелите и да крещим по съдиите, което е смешно да го вършат ръководители от други тимове. "

Toва съобщи старши треньорът на " Верея " Илиан Илиев пред " Диема спорт " след успеха с 2:0 против " Левски ". Сините оповестиха, че ще подадат тъжба против реферите, откакто първото попадение за старозагорци пристигна след неотсъдена засада, а гол на столичани при резултат 0:2 незаслужено беше анулиран.

" Това, че са сбъркали... Грешили са и в наш ущърб, само че не сме излизали да плачем. Нека да си погледнем ние какво сме създали като тим и към този момент последна инстанция да кажем: " Да, играхме супер, само че съдията... " Ако това могат да го кажат ръководителите на " Левски ", дано да си сложат ръка на сърцето и да кажат, че " Левски " е изгубил поради съдиите.

" Ако мислят, че не са, нямат право да слизат и да се излагат. Говоря го непосредствено. Срамно е " Левски " да търси опрощение, че " Верея ", който несъмнено няма един проведен почитател, ги победихме с 2:0, можеше и 3:0 най-после да стане ", сподели още Илиев.

" Щом имат искания, да подават тъжби, да изкарат видео. Това им е пътят да се развиват - с тъжби против съдиите и недоволство ", приключи старши треньорът на " Верея ", който продължава да няма загуба против " Левски ", откогато беше освободен от " Герена " през 2013 г.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР