Не мога да кажа нито че подкрепяме, нито че сме

...
Не мога да кажа нито че подкрепяме, нито че сме
Коментари Харесай

Божидар Лукарски: Бюджетът е социалистически

Не мога да кажа нито че поддържаме, нито че сме срещу кабинета "Борисов " 3. Подкрепяме избрани политики на ръководството, в което взе участие освен партията на Борисов, и имаме избрани забележки, изключително към бюджета, и градивни рецензии. Това сподели в утринния блок на БТВ водачът на Съюз на демократичните сили Божидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През... към профила.

Според нас бюджетът за 2018 година не е добър, натоварва дребния и междинен бизнес и стопира икономическата самодейност за сметка на обществените заплащания. Направо бих нарекъл този бюджет социалистически и про-БСП, съобщи Лукарски.

По думите му би трябвало да се проведат диалози за обединяване вдясно отвън ГЕРБ, само че те не би трябвало да бъдат на основа "анти ". При обединяването на пет партии и най-големите фантазьори не могат да дефинират три от тях като десни - "Да, България ", ДЕОС и "Зелените ". Това ми наподобява малко на Отечествения фронт след 9 септември 1944 година - няма ясно изразени полезности. Не знам и за какво Български земеделски народен съюз е в това обединяване – не знам Николай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 година Юрист. Магистър по право и... към профила да е напускал кабинета "Борисов " 2. Явно ги сплотяват дела "анти ", съобщи още Божидар Лукарски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР