Не мога да кажа кой е направил записа от срещата

...
Не мога да кажа кой е направил записа от срещата
Коментари Харесай

Милтенова за скандалната среща с Петков: Обясняваше ни колко торти е произвела съпругата му

" Не мога да кажа кой е направил записа от срещата ни с Кирил Петков, само че му благодаря. Всички неистини, които бяха изречени в предните дни - по какъв начин ние сме предизвикали премиера и по какъв начин сме се държали по неприличен метод, станаха ясни. Докато бяхме там имаше видеозапис от представители на Министерски съвет. Няма какво да крием. Аз от 2 дни изяснявам, че тези хора не знаят какво е протокол. Когато желаете да вършиме затворена среща, не записвате самите вие. Не мога да кажа дали този запис не е изминал от там. Извинявайте, само че ние не сме били на загадка среща. Не сме поискали нищо нелегално, че да бъде загадка за обществото ".

Това съобщи в ефира на NOVA Магдалена Милтенова от Конфедерацията на автобусните превозвачи. Тя добави, че от Министерски съвет не отхвърлят това, което се е случило.

" Съвсем възпитано помолих премиера да продължим градивно диалога, откакто се бяхме отдалечили от тематиката. Не сме отишли там, с цел да слушаме какъв брой торти е произвела брачната половинка му. Така стартира диалогът ни. Това обикновено ли е? Говореше се на разнообразни тематики, само че не и по тази, за която бяхме отишли. Проявихме самообладание. След моята молба той избухна. Не мога да приема, че на една среща, която е направена под формата на разговор, би трябвало да има единствено монолог. Най-абсурдното в тази ситуация е, че част от съдружното съглашение включва финансиране на нерентабилните автобусни линии. В момента би трябвало да протестираме, с цел да може държавното управление да извърши личното си съдружно съглашение ", разяснява Милтенова.

По думите й от срещата не е имало никакъв резултат и не е било чуто нито едно градивно решение. Според нея фокусът на митинга е преместен. " Няма европейска страна, в която второстепенната пътна мрежа да се заплаща. Парите от тол таксите ги няма. Основното ни искане сега е обвързвано с високите цени на горивата. Искаме те да бъдат контролирани чрез понижаване на акциза и махане на биодобавката ", сподели още тя.

По думите й от сектора са отворени за разговор, само че държат от тук нататък срещите да се организират в наличието на медиите. Според нея е редно министър председателят да сервира опрощение на превозвачите.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР