”Не мога да кажа, че съм бил много радостен. Естествено,

...
”Не мога да кажа, че съм бил много радостен. Естествено,
Коментари Харесай

Веселин Маринов: Огорчен съм от думите на Бойко Борисов

”Не мога да кажа, че съм бил доста щастлив. Естествено, че съм доста наскърбен, тъй като с тези думи той някак си подцени и омаловажи това, което аз съм направил с музиката и със себераздаването си за политическата партия, която той съставлява. А аз не съм дал малко”. Така Веселин Маринов разяснява думите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който неотдавна се оплака от изявите на артиста по мероприятията на партията.

Маринов е персонален другар на някогашния зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов. След като Цветанов напусна партията, Борисов ”свали доверието” и от Маринов.

”И считам, че не беше вярно. Но в края на краищата всеки има право да каже това, което мисли. И мога единствено да кажа, че това, което сподели той, не е това, което аз мисля. Но за сметка на това, това е неговото мнение и е хубаво, че го знаем най-малко (…) Има няколко неща, които няма по какъв начин да ги купиш. Това са приятелите, любовта и здравето. Те са тези непреходните. Аз знам какво мога. Знам какъв брой хора обичат това, което върша. Затова не преставам напред. С лека мъка, която към този момент отшумява като всичко, което в действителност времето лекува в живота”, сподели Маринов пред бТВ.

Той описа, че е станал непосредствен с Цветанов около спорта.

”Спортът ни събра и до ден сегашен няма кое да ни раздели. Цветан Цветанов мина през един сложен интервал от своя живот, който аз одобрявам като един голям опит. Насъбрал голямо количество обич от толкоз доста хора със своята почтеност и битка към правдивост. Спортът, който ни събра, беше кросът. Всяка заран тичаме. И той тича, и аз търча и по този начин се засякохме в парка. ”Здрасти-Здрасти”, показа Веселин Маринов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР