Не мога да говоря от името на други посолства, а

...
Не мога да говоря от името на други посолства, а
Коментари Харесай

Американският посланик: Не съм обсъждал имена с никого. Не ми е работа

Не мога да приказвам от името на други посолства, а единствено от свое име. Не съм обсъждал имена с никого, това не ми е работата. Това сподели американският дипломат Кенет Мертен за абсурда към записа от партийното заседание на " Продължаваме промяната ", заяви bTV. Поводът за неговия коментар стана изказванието, че шефовете на службите се съгласуват с посолства. " Ние почитаме България като суверенна страна. Това са решения, които би трябвало да се взимат от българи ", посочи посланикът на Съединени американски щати.
 
Кенет Мертен е в Бургас, откъдето започват честванията на 120 години дипломатически връзки сред България и Съединени американски щати. Припомняме, че в огласените записи от напусналия парламентарната група на ПП-ДБ Радостин Василев се разискват планове за чистки в администрацията и службите и се загатва " посолството ".
 
Началниците на службите у нас през днешния ден бяха изслушени в Народно събрание. Шефът на ДАНС Пламен Тончев съобщи в Народното събрание, че няма процедура началниците на службите у нас да се съгласуват с непознати посолства. Той отхвърли изказванията на Радостин Василев, че има " съветски активи " в българските служби.
 
Според водачите на ПП-ДБ чуването на шефовете на спецслужбите е опит за пропадане на втория мандат.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР