Не мога да давам оценка на службите, защото не съм

...
Не мога да давам оценка на службите, защото не съм
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Българските мюсюлмани трябва да бъдат подкрепени, защото...

Не мога да давам оценка на службите, тъй като не съм във вътрешността в активността им и се надявам, че си правят добре работата. Това коментира Цвета Караянчева пред Дарик по отношение на терористичната офанзива в Нова Зеландия, осъществена от човек, който е бил предходната година в България.

По мотив опрощаването, а след това решението за отсрочване до 10 години на заплащанията на задълженията и лихвите на мюсюлманското изповедание, председателят на Народно събрание съобщи, че то е в тежко финансово положение и поради това се е пристъпило към сходно решение - тъй като духовните лица не са взимали заплати с месеци.

Караянчева уточни, че експерти са изказали мнение, че българските мюсюлмани би трябвало да бъдат подкрепени, тъй като са допустима отбрана от проникването на ислямски фундаменталистки хрумвания.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР