Не мисля, че уеб платформите девалвират киното. Напротив. Напоследък те

...
Не мисля, че уеб платформите девалвират киното. Напротив. Напоследък те
Коментари Харесай

Асен Блатечки: Уеб платформите правят по-качествено кино от филмите за голям екран

„ Не мисля, че уеб платформите девалвират киното. Напротив. Напоследък те създават по-качествено кино от филмите за огромен екран. И като сюжет, и като снимане, и като актьорска игра са много по-напред. Така че считам, че навлизането на тези платформи носи единствено позитиви “, съобщи Асен Блатечки в рубриката на БГ Радио „ Петък отива на БГ кино “.

„ Най-големият позитив на уеб продукцията е, че стига за извънредно малко време до безграничен брой фенове “, счита артистът.
Асен Блатечки сега извършва една от основните функции в най-мащабния български уеб сериал продуцентите на 7Talents.

Спиращият дъха трилър споделя за група другари попаднали във съдбовна клопка, а Асен Блатечки и Бойко Кръстанов се превъплъщават в неприятните герои. Феновете на жанра към този момент могат да видят дебюта на екшън-трилъра във.

„ Отдавна се сготвям да скоча в интернет, а в този момент най-сетне ми се получи. Много добре се усещам. Екипът е единствено от младежи, които до момента не познавах. Сценаристите са доста положителни и наличието е доста сгъстено. За уеб сериал се играе по-трудно и се снима доста по-бързо “, показа артистът пред водещите на утринния блок „ Стартер “ по БГ Радио Симо и Богдана .-->

Гледайте първия епизод на във. Всяка нова порция изненадващи обрати и напрегнати екшън подиуми ще бъдат онлайн всяка сряда в 16.00 ч.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР