„Не мисля, че този мандат на Бойко Борисов ще бъде

...
„Не мисля, че този мандат на Бойко Борисов ще бъде
Коментари Харесай

Румен Петков: Борисов няма да изкара и третия си мандат

„ Не мисля, че този мандат на Бойко Борисов ще бъде изкаран”, сподели политикът от АБВ Румен Петков в утринния блок на бТВ.

„ Целият този очерк, който се разиграва – ще вършим въжен превоз, няма да вършим въжен превоз, ще вървим по нощните заведения да ревизираме за звук, в Банско няма да вървим. Това демонстрира, че няма политика, демонстрира некадърност да се отговори на очакванията”, аргументира се той.

Той разяснява и изявление на премиера в друга медия, където той декларирал, че вотът на съмнение от Българска социалистическа партия ще бъде „ вадене на кирливи ризи”.

„ Вадят суджуци, водят плочки на НДК, вадят депутати от Народното събрание за щяло и нещяло. Те имат единствено кирливи ризи, какво чакат да извадят”, добави Петков.

По думите му сходни причини от страна на премиера са нелепи и са индикатор за натрошаване на ръководството.

Вчера президентът Румен Радев наложи несъгласие на антикорупционния закон. Според Петков законът също би трябвало да бъде преразгледан.

„ Вече имаме един машинален общ брой в ДАНС с доста противоречив резултат. Огромната България построява трета работа за потребление на срс-та”, добави Петков.

Според него новото антикорупционно звено ще бъде директно подвластно от болшинството в Народното събрание, тъй като точно то ще избира управлението на новия орган.

Той добавя, че президентът най-вероятно ще сезира и Конституционния съд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР