Не мисля, че точно сега е моментът да променяме имената

...
Не мисля, че точно сега е моментът да променяме имената
Коментари Харесай

Контрера: Първо трябва да оправим улиците, след това да мислим за табелките

Не мисля, че тъкмо в този момент е моментът да променяме имената на улиците в столицата. Не за друго, а достачно спор има в обществото, с цел да сътворяваме още нови. Има редица оферти. Но аз си мисля, че първо би трябвало да оправим улиците и по-късно да мислим за табелките. Това съобщи пред Нова тв претендентът на Вътрешна македонска революционна организация за кмет на София Карлос Контрера.

Той уточни, че по скалата от 1 до 10 прави оценка на 5 шанса си да заеме кметското кресло в София. " Не съм последовател на възбраната на шествия. Знаете, че стана някак си процедура в последно време кметът Фандъкова да не разрешава. И все ми се коства, че не разрешава все Тези, които не се харесват на посолството или на някои посолства. Не считам това за добра политическа процедура ", разяснява той възбраната за осъществяване на шествие в поддръжка на Палестина.

И добави: " Съгласно закона, когато има данни за заплаха за публичния ред, в действителност кметът може да забрани сходни прояви. Но Луков марш беше забраняван няколко пъти и аз не видях нито едно доказателство, че там има заплаха. Подходът би трябвало да е еднакъв. Не може да разделяме жителите на такива, които повече ни харесват и такива, които не ни харесват ".

На въпрос по какъв начин би описал главния си конкурент Контрера съобщи: " Нашият главен конкурент е ляво-либералният облик. Ние имаме задоволително такива претенденти на тези избори. Може да си изберете сред господин Терзиев, господин Хекимян. Госпожа Ваня Григорова също влиза в облика на ляво-либералния кмет. Изненадва ме с някои свои изявления. Така че - за момента имаме трима кандидати за този вид избор. Вътрешна македонска революционна организация като патриотична консервативна организация не споделя забележителна част от концепциите, които им се въртят в главата и артикулират в общественото пространство ".

Контрера посочи, че слага в левия набор съперниците си, тъй като " сред изказване и същност има огромна разлика ". " Те, партиите, подкрепящи господин Хекимян и господин Терзиев, настояват, че са център-дясно. Между изказване и същност има огромна разлика. Няма по какъв начин да твърдиш, че си десен, а да подкрепяш гей церемониал. Разбира се, дадох го като един емблематичен образец. Иначе непрекъснати хрумвания за забрани - да кажем въвеждането на нискоемисионна зона, това е лява мерка. Единствено Вътрешна македонска революционна организация предлага стратегия за поддръжка на образованата раждаемост. Ето и една дясна мярка ", даде образец той.

" Трудно ми е извънредно мъчно да се ориентирам кой от останалите претенденти какво в действителност предлага като смяна за София. Според мен най-нереалистично звучи господин Терзиев. Не за друго, а тъй като той няма опита и няма никаква визия в каква роля ще е, ставайки кмет. Тоест всичко, което той приказва на мен ми наподобява на девиз и агитация, в сравнение с действителни задължения за осъществяване на действителна политика ", уточни той.

И добави, че съгласно него кварталите в София имат надалеч по-големи проблеми от това " някой да разчертае с жълта багра по един бул. велоалея ". " Говоря за друго. Ние в тази акция би трябвало да се опитаме да разбираем, да представим на софиянци, един проект за деяние. Какво за всеки от нас като претенденти за кмет, надлежно представители на политическа мощ, е значимо. Със сигурност на балотажа нито господин Хекимян, нито господин Терзиев - ще получат поддръжката на Вътрешна македонска революционна организация. Но гледайки хода на акцията, Общинският съвет ще бъде извънредно фрагментиран. Така, съгласно мен, след 12 ноември моделът на по този начин наречената " сглобка " ще се трансферира от национално равнище на равнище София. Това значи взаимно ръководство на Политическа партия и ГЕРБ без значение кой ще бъде определен за кмет ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР