Не мисля, че сме казали нещо извън това, което говорим

...
Не мисля, че сме казали нещо извън това, което говорим
Коментари Харесай

Христо Иванов :Това, което се случи, беше бягство от отговорност

Не мисля, че сме споделили нещо отвън това, което приказваме по принцип. Това съобщи в " Панорама " съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов във връзка изтеклия стрийм от съвещание на парламентарната група. Видя се по какъв начин се взимат решенията в Демократична България - групово.

По думите му сега би трябвало партиите да заложат на либерален метод за взимане на решения, а не еднолични от хора, които не са на политическата сцена, а някъде откъм гърба.

" Това, което се случи, беше бягство от отговорност, боязън от ръководството, отвращение да се носи отговорност за него ", съобщи Иванов, предава Българска национална телевизия.

Той оцени Демократична България като една от сполучливите обединения в политическия живот. Призова за групов формат за взимане на решения.

" Продължаваме промяната " би трябвало да се извърнат към тези, които започнаха смяната. И тези, които започнаха смяната, не съм аз или нашата коалиция. Става дума за едно трайно събитие в българската политика, това е демократичната общественост, съобщи Христо Иванов.

Според Христо Иванов това е групата, която подсигурява дълготрайната ориентировка на развиването на страната ни.
Трайно би трябвало да бъдат решени два въпроса - за войната и за корупцията, те са доста свързани, сподели Иванов. Допълни, че би трябвало преди този момент да се заложи на обществена, демократична политика.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР