Не мисля, че ще има управляваща коалиция в този парламент.

...
Не мисля, че ще има управляваща коалиция в този парламент.
Коментари Харесай

Вигенин: Не мисля, че ще има управляваща коалиция в този парламент

„ Не мисля, че ще има ръководеща коалиция в този парламент ”. Това съобщи пред Народоосвободителна въстаническа армия Кристиян Вигенин от Българска социалистическа партия, който е един от заместник-председателите на Народното събрание.

По думите му мнения, че Българска социалистическа партия ще се коалира с останалите партии, подкрепили кандидатурата на Рашидов, целят да дискредитират левицата.

Вигенин съобщи още, че компромисът, който Българска социалистическа партия е направила в петък, е само с цел да стартира работата на Народното събрание. Той разяснява и досегашните си съдружни сътрудници в лицето на Политическа партия и Демократична България. „ Те би трябвало по някакъв метод от обстановката, в която са. Разбирам ги ненапълно, само че „ Продължаваме Промяната ” на процедура не даде опция ”, сподели Вигенин и акцентира, че поддръжката е била еднократна.

По думите на депутата ГЕРБ не трябва да бъдат допускани до властта. Вигенин обоснова изказванието си като изясни, че още като са видели, че се образува болшинство, отношението им се е трансформирало.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР