Не мисля, че съм се обяснявал за случая в Сливен.

...
Не мисля, че съм се обяснявал за случая в Сливен.
Коментари Харесай

Шефът на пресцентъра на МО разкри кой може да стои зад атаката срещу него за истерията в Сливен

Не мисля, че съм се обяснявал за случая в Сливен. Разбрах, че е казано чиновник на Министерството на защитата, без да е казвано име. Не знам по какъв начин след това в медийното пространство се е завъртяло моето име. Готов съм да спомагам изцяло на следствието и да дава телефона си, профилите ми във Facebook, всичко. Досега никой от органите на властта не ме е търсил.

Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ шефът на пресцентъра на Министерството на защитата Александър Урумов, за който в последните дни се твърди, че е бил част от лицата, които са пускали клюки, че ще се лишават деца непосредствено от учебните заведения в Сливен и Ямбол. "Аз съм публицист и драматург. Публична персона съм. Във Facebook бях изключително деен по време на дебатите за Истанбулската спогодба. Министър Красимир Каракачанов разбра за нея от мен. Аз бях първият човек, който сложи казуса с конвенцията в общественото пространство. Още тогава заявих, че този документ е противоконституционен. Аз съм уверен християнин. Вярвам в Исус Христос. Да, навестявам протестантска черква. Учениците би трябвало да бъдат в учебно заведение. Това е изрично мое мнение. Така съм възпитавал и децата си - обучение и работа ", разкри той.

"Разговарях с министър Каракачанов и го уверих, че нямам нищо общо с нервността в Сливен. Пак ще повторя, че на никое място не съм видял да бъде упоменато името ми. Не знам от кое място се появи името ми, откакто то не е упоменато в Министерски съвет и формалната версия. Соросоидните кръгове изгубиха милиони поради неприемането на Истанбулската спогодба. Това не се не помни. Само едно от соросоидните НПО-та, в случай че беше призната конвенцията, щеше да усили бюджета си от 40 000 лв. на над един милион лв.. Това изяснява доста неща. Тези соросоидни кръгове работят против обичайното семейство от мъж и жена. Скандалът в Сливен може да има и нещо общо с идните локални избори. Националната тактика за детето бе оттеглена след доста мъдрото и добре премислено решение на министър-председателя. Факт е, че измежду хората имаше терзания. Всички би трябвало да работим за това хората да бъдат успокоени ", приключи Урумов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР