"Не мисля, че съм герой. Смятам, че всеки колега би

...
"Не мисля, че съм герой. Смятам, че всеки колега би
Коментари Харесай

Полицаят, предотвратил обир на жена: Не мисля, че съм герой. Всеки колега би реагирал така

"Не мисля, че съм воин. Смятам, че всеки сътрудник би реагирал по този метод ", съобщи пред Нова телевизия служителят на реда станал инцидентен очевидец на грабеж и заловил двама крадци.

Той е чиновник на столичното Девето районно ръководство. Историята е от четвъртък в късния следобяд.

Историята е от "Люлин” 9. Старши служител на реда Милен Митрев е бил в магазин за авточасти.

"На път за работа стопирах да си поръчам една част в магазина. Докато разговаряхме с продавача, чух блъсканица на открито и се демонстрирах. Отвън видях мъж с дънкови къси панталони, със суичер с дълъг ръкав, черен на цвят и с сложена качулка, което беше нехарактерно, защото беше много топло времето. Същият тичаше, а след него една жена, която викаше „ Помощ, помощ, апаш, открадна ми телефона”, а след нея още един мъж, който го преследваше. Извършителят бързо напредваше през градинката, затичах се след него. След 200-300 метра зад блока съумях да го поваля на земята и да го задържа. В момента, в който сложих белезниците, спомагаха ми жители в градинката, защото лицето се противеше и не искаше да му бъдат сложени белезници. В този миг забелязах още едно лице, което имаше забележими прилики с него и демонстрираше много жив интерес, повече от естественото. Поисках документи от него, оказа се, че няма в себе си. На място съобщи, че е брат на арестувания и са били заедно”, описа старши служител на реда Митрев.

„ Впоследствие в районното се оказа, че имат и други престъпни прояви от близкото минало. Кражби, обир и опиати. Доколкото знам на дамата й е върнат телефонът. Самата тя дойде много бързо, тичаше по нас”, добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР