Не мисля че Русия е фактор, който може да развали

...
Не мисля че Русия е фактор, който може да развали
Коментари Харесай

Каракачанов не смята, че Русия ще провали кабинета, не можел и да направи коремно превъртане

" Не мисля че Русия е фактор, който може да скапе държавното управление ". Това съобщи вицепремиерът Красимир Каракачанов.
В коментар за визитата на съветския патриарх той призна, че " не е редно който и да е да слага своя хазаин да слага в такава обстановка. Русия има своите геполотически ползи, изнервянето набъбна откакто Черна гора стана член на НАТО. Години наред много български политици на 3 март, когато ние би трябвало да кажем " благодаря " на Русия, въртяха, сукаха и народът не може да разбере от кого сме се освободили и кой е водил войната... "
Относно възходящото напрежение сред Русия и Англия вицепремиерът съобщи: " Военен спор няма да има, никой не е задоволително вманиачен, с цел да го провокира. Подобни дрънкания на оръжия сред великите сили са съпътствали историята в продължение на доста години. "
За предизвикването да направи коремно приплъзване, отправено му от Светльо Витков, министърът отговори: " Няма за какво да го приема, тъй като не мога да го осъществя. Аз мога да направя половин. Ако ме предложения да се надпиваме с бира и това няма да приема, тъй като не мога толкоз да пия. "
Когато бил в казармата, обаче, това упражнение не му било проблем, излезе от думите на министъра.
" Аз по тази причина споделям, че младежите би трябвало да влязат в казармата – да влязат малко във форма. Една част вървят на фитнес, само че множеството вървят по бирариите ", добави още Каракачанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР