Не мисля, че процесите в БСП – Обединена левица“ са

...
Не мисля, че процесите в БСП – Обединена левица“ са
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Недоволните от листите в „БСП – Обединена левица“ привиждат Пеевски

„ Не мисля, че процесите в „ Българска социалистическа партия – Обединена левица “ са в резултат на това, че някой е непосредствен до Делян Пеевски. “ Това сподели пред БТВ Ваня Григорова, общински консултант от „ Българска социалистическа партия за България “, по отношение на разцеплението в новата лява коалиция около реденето на листите за изборите на 27 октомври.

„ Аз го видях и от първо лице само число на предишните избори по какъв начин всички са доста въодушевени, само че когато стартира реденото на листите недоволните някак стават доста кардинални и търсят псевдоповоди, с цел да не вземат участие. Именно това в този момент следим в Обединената левица. Някой се е надявал на водачески места, не ги е получил и стартира привижда Пеевски “, посочи Григорова.

Тя добави, че не се е занимавал с фонинсирането на предизборната акция на Българска социалистическа партия за локалните избори, а с това се е занимавал Иван Таков.

По мотив слуховете, че Кирил Добрев е подвластен от Делян Пеевски, тя съобщи, че това се приказва от дълго време и най-много от водача в оставка на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Ваня Григорова посочи, че не е член на Българска социалистическа партия, а е била част от обединението „ Българска социалистическа партия за България “ като част от гражданската квота и не познава добре Кирил Добрев.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР