Не мисля, че някоя от партиите иска да прави правителство

...
Не мисля, че някоя от партиите иска да прави правителство
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Хората не искат да гласуват, а политиците не искат да управляват

Не мисля, че някоя от партиите желае да прави държавно управление сега. Те ще оставят Румен Радев да вади кестените от огъна и след това ще го обвинят, че преяжда с власт. Т.е. имаме доста гадна обстановка на фона на доста гадната обстановка на открито - война, инфлация, може би даже идна криза. 

 

Това разяснява пред Нова тв Първан Симеонов. 

 

Същевременно имаме гласоподаватели, които не желаят да гласоподават и политици, които не желаят да ръководят. Сега партиите играят тази игра кой да излезе минимум отговорен за нови избори. Пък в случай че създадат държавно управление - ок, само че доста мъчно ми се коства, че ще стане, уточни той.

 

Политическа партия да, те би трябвало да откажат на ГЕРБ. То е добре, че не се разпаднаха, а се резервираха и имат опцията да бъдат достоверен полюс в българското общество, те са напипали доста достоверен сегмент, в този момент могат да гледат сеира на Борисов и на едни последващи избори биха могли да вземат повече гласове и да бъдат в по-силна позиция. Но тук има едно огромно " само че ". И то е дали пък българите няма да санкционират едно такова държание. Защото в случай че българите видят в Политическа партия спънка за сформиране на държавно управление, това ще бъде осъдено, разяснява той.

 

И напомни, че съгласно изследванията хората в действителност желаят да има държавно управление. 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР