Не мисля, че моментът за локдаун е точно сега. Ако

...
Не мисля, че моментът за локдаун е точно сега. Ако
Коментари Харесай

Председателят на Лекарския съюз мисли, че изпуснахме времето за локдаун

Не мисля, че моментът за локдаун е тъкмо в този момент. Ако трябваше, трябваше да е много по-рано. Сега би било с противоположен резултат – ще има всеобщи митинги т.е. събиране на доста хора. „ Една мярка има смисъл, в случай че можем да я използван ”, сподели ръководителят на Българския лекарски съюз (БЛС) доктор Иван Маджаров.

Малко или доста здравната рецесия стана пленник на политическата рецесия, уточни доктор Маджаров. Сега сме изправени пред обстановка, в която не можем да използван ограничения, които се ползват в други страни, властнически като Китай, само че сполучливо се оправят с заболяването, добави той пред bTV.
 Сидеров е срещу мярка против ковид, наложена в Русия Сидеров е срещу мярка против ковид, наложена в Русия
Енергийната рецесия е изкуствено направена, както КОВИД рецесията. С това умозаключение блесна водачът на " Атака " и претендент за президент Волен...

В лечебните заведения се случва това, че се сблъскваш всеки ден с това дали да изпишеш някой, който наподобява по-добре, с цел да приемеш различен, безапелационен беше лекарят. Засега О2 в лечебните заведения има, само че всеки ден има сигнали за сериозни обстановки за евентуален дефицит. „ Звънят до нас, звънят до министъра ”, с цел да се оправи обстановката, стана ясно от думите на министъра.

Д-р Маджаров уточни, че фотографията с хванати ръце от вчерашната среща при служебния здравен министър доктор Стойчо Кацаров била израз на обезверен апел.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР