Не мисля, че има разколебаване в ГЕРБ, няма причини. Влизаме

...
Не мисля, че има разколебаване в ГЕРБ, няма причини. Влизаме
Коментари Харесай

Тома Биков: Ако някой може да победи ГЕРБ, това е самият ГЕРБ

Не мисля, че има разколебаване в ГЕРБ, няма аргументи. Влизаме в една акция, в която би трябвало да се отчетем пред жителите и да им дадем решения на нови проблеми. Победата и загубата в София ще бъдат признака на тези избори. Не разчитаме на случайността, с цел да спечелим. Това сподели депутатът от ГЕРБ Тома Биков в предаването "Панорама " по Българска национална телевизия.

„ Ясно е какво е свършено от госпожа Фандъкова и екипа ѝ. Ние сме в съревнование на първо място със себе си. Ако някой може да победи ГЕРБ, това е самият ГЕРБ “, добави той.

„ Ние сме задоволително самокритични. Със сигурност бъркаме, само че това което ни отличава е, че се опитваме да се борим с възприятието на безпогрешност и се стараем да не повтаряме грешките си “, увери депутатът от ГЕРБ.

"Имаме воля да стигнем надалеч поради обстановката в БНР. Наблюдава се една наклонност по трупане на задължения в БНР. Трябва да създадем по този начин, че рецесиите в радиото и малкия екран да бъдат превантивно решавани ", съобщи още Биков. Той добави, че некой, който дължи пари, мъчно би могъл да бъде самостоятелен.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР