Не мисля, че има каквото и да е разцепление в

...
Не мисля, че има каквото и да е разцепление в
Коментари Харесай

Андрей Гюров : Хартиената бюлетина бе поставена пред проблемите на българските граждани


Не мисля, че има каквото и да е разединение в парламентарната група на. Ние сме „ за “ рационализация на Българската войска. Тук въпросът е по какъв начин да се случи този развой. Това съобщи ръководителят на ПГ на „ Продължаваме Промяната ” (ПП) Андрей Гюров в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.

„ Част от нашата група има подозрения по какъв начин тъкмо ще бъде направена доставката на първите самолети F-16. Г-н Асен Василев държеше да има гаранция, че доставката ще бъде направена в точния момент, преди да се поръчат нови и да се заплати за тях “, добави той.

„ Не мога да дам гаранции за живота на този парламент. Днес видяхме, че хартиената бюлетина е доста значима за някои депутати. Виждаме, че това се слага пред проблемите на българските жители. Толкова се бърза, че се гази даже правилника “, акцентира Гюров.

„ Бюджетът, който „ Продължаваме промяната ” изготви направи по този начин, че България да има рекорден експорт и импорт и рекордно ползване. Той оказа помощ на българите да минат по-лесно през рецесиите, а на стопанската система да си стъпи на краката. Ние държим служебното държавно управление да внесе бюджет, с цел да се подсигуряват заплащанията за идната година “, изясни той.

Андрей Гюров отхвърли да има несъгласие сред президента Румен Радев и „ Продължаваме промяната ”. „ С президента имахме единодушие, че се вижда един опит за реваншизъм на статуквото. Друга тематика, по която имаме единодушие с президента, е че Гешев не е наслада. Отношенията ни са доста институционални. Основният проблем, който виждаме на този стадий е правосъдната промяна, която пречи на България да тръгне напред “, изясни ръководителят на ПГ на Политическа партия.

„ Наследството на кабинета Петков е рекордно равнище на фискалния запас, стопански напредък, дългът го оставихме с 2 милиарда лв. по-малко в сравнение с ние го наследихме “, акцентира Гюров.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР