Не мина без шоу гостуването на млад депутат от ПП

...
Не мина без шоу гостуването на млад депутат от ПП
Коментари Харесай

Искрен Митев към Цънцарова: Какво е вашето оправдание

Не мина без шоу гостуването на млад народен представител от Политическа партия при Цънцарова

Безспорно едно от най-запомнящите се нови лица в 47-ото национално събрание е 30-годишният Искрен Митев от „ Продължаваме промяната “ (ПП).

Депутатът нашумя и след спора, който едвам не прерасна в пердах в пленарна зала с водача на " Възраждане " Костадин Костадинов. Той се се появи в утринния блок на bTV с костюм в звук с тоалета на водещата Мария Цънцарова. Двамата бяха облечени в нефритено.

На въпрос по какъв начин е избрал този цвят Митев уточни, че няма доста разновидности за възможно облекло в пленарна зала и през днешния ден си е разрешил да постави този цвят.

" Аз по тази причина сложих през днешния ден този костюм. Той е на границата за допустимото за Народното събрание. " Аз помислих, че е, с цел да сме в звук ", пошегува се Цънцарова с него. Митев обаче ѝ отговори. " Не, а вашето опрощение какво е ", на собствен ред я попита депутатът от Политическа партия.

„ Ние имаме право да носим тъмносиви, тъмносини и черни костюми в Народното събрание. Единственият претекст, с който можем да бъдем разнообразни, е вратовръзката “, добави Искрен Митев. Той притегли вниманието и с ексцентричните вратовръзки, с които се появява в Народното събрание. Сложи си такава на охлюви, тъй като бе наименуван „ охлюв “ от различен народен представител. 

Митев разяснява и абсурда с Костадинов. " Мисля, че е извънредно държание за пленарна зала. Аз несъмнено способствам за това с държанието си. Аз съм на 30 години, не се извинявам с възрастта си, но трудно се помирявам с това да чувам неистини от трибуната ", посочи той.

„ Когато се случи това с Костадин Костадинов и сподели, че съм дръвник и охлюв, взех решение, че човек би трябвало да е сериозен към себе си и по тази причина си сложих на идващия ден вратовръзката на охлюви “, изясни депутатът от Политическа партия.

 

Той изненада и с още един подробност от визията си. Докато показваше другите си вратовръзки, в ефир се появи и ръката му, на която на палеца има черна халка.

Митев разяснява и на кои народни представители в Народното събрание се възхищава, макар че са от други парламентарни групи.



Христо Гаджев излиза и приказва с обстоятелства. Възхищавам се на метода, по който се показва.

Рамадан Аталай. Той сподели нещо на различен народен представител, само че аз го чух: " Истински мощният човек не демонстрира силата си. Не показва физически силата си, а я демонстрира с думите си ". Българска социалистическа партия са наш съдружен сътрудник. С Божанков си приличаме по импулсивност, само че той е много по-обигран ", сподели Митев.

Той уточни и кой от представителите на Има Такъв Народ му е забавен. " Въпреки че е известна със своя темперамент, на госпожа Митева по-скоро патосът ѝ е забавен да се преглежда.

Митев разкри и кой в Народното събрание не е спечелил уважението му. „ За ГЕРБ и Движение за права и свободи нямах огромни упования, тъй като имах визия за тях. Не беше по този начин за „ Възраждане “. Мислех, че те ще бъдат хора, които ще работят за положителното на жителите, а не виждам това “, показа депутатът от Политическа партия.

" Трудно ми е да се удивлявам на хората във " Възраждане ". Те са моето най-голямо отчаяние. Когато влизах в Народното събрание татко ми беше техен обожател ", призна той.

Веднага обаче бе контриран с въпрос за кого тогава е дал своя вот родителят му, на което Митев отговори решително: " Гласува за мен, сигурен съм ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР