Не ми се мисли България къде ще след 3-5 години

...
Не ми се мисли България къде ще след 3-5 години
Коментари Харесай

Не ми се мисли България къде ще след 3-5 години с тези идиоти!

Не ми се мисли България къде ще след 3-5 години с тези идиоти! Това написа в собствен коментар, оповестен в Telegram, Анастасия Гешева.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Не ми се мисли България къде ще след 3-5 години с тези идиоти! Някой скоро беше направил портрет на Александър Сорос, който наследи империята на татко си. Не помня кой, да ме елементарни, ще употребявам изводите му, тъй като са доста значими. Ал. Сорос е простак, за разлика от татко си. Тъпанар в дословния смисъл на думата. Как ще ръководи построеното?

Той е роден в други условия и е расъл в други условия

С това желая да кажа, че глобалистите прогресивно губят мощ и мощност, тези, които в този момент ги сменят и не престават, в това число в фамилните им линии, са нефелни, измити. Старите глобалисти, в случай че им видите биографиите и делата, ще разберете какво ви приказвам. Наистина ужасно и рискови. Синчетата им са просто тъпанари с доста пари, а по този начин империя не се ръководи. Освен, че нелепостта стана прекомерно огромна в техния лагер, мисля, че Бил Гейтс до 3-5 години ще го вкарат в лудница, силата им понижава, а силата на положителното у хората, които желаят да ръководят, нараства и това е напредничав развой, няма да спре. Времето им изтече! Инерция имат.

Вчера споделих в един диалог, че трябваше преди 2 години, през юни 2022 година да се подпишат наднационалните съглашения на страните със СЗО. Подписаха ли се? Не.

Сега бързат с нов гибелен вирус, обаче съдбовно закъсняха и изпуснаха момента по доста аргументи, в това число тъй като Русия освети работата на биолабораторите им в Украйна

Има и други аргументи. Но се вижда, че са обезумели в опит да си върнат контрола, поради което в този момент се пробват примерно да вкарат нормалните за всички хора грип А и Б в категориите на рисковите вируси. Не се ли усещате, че даже генно модифицирани, гриповете А и Б сме ги карали стотици пъти и даже да се развие някое тежко прекарваме или затруднение, ги минаваме? Сега ще се пробват да поставят маски за неща, които са от дълго време претърпени.

Привеждам едно доказателство, че времето за проектите им изтече, гледаме инерцията им.

Още отзиви четете в категорията Коментари 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР