Не ми остава нищо друго, освен да поема цялата вина

...
Не ми остава нищо друго, освен да поема цялата вина
Коментари Харесай

Борисов за NEXO: Като няма кой, пишете ме мен виновен

" Не ми остава нищо друго, с изключение на да поема цялата виновност и за NEXO. Защото логиката каква им е - тъй като Тома Биков, Дани Митов, Петър Николов от Съюз на демократичните сили са били дружно с господин Тренчев и Настимир Ананиев в една партия. Но тази партия беше наш съдружен сътрудник. Те в този момент се пробват да се разграничат от Тренчев, а в действителност някой би трябвало да поеме виновност, че са се издигнали в политиката. Остава ние да сме отговорни и за това, тъй като сме били дружно. Не се отхвърлям от времето, в което сме били дружно, идвали са в кабинета ни, разговаряли сме. Така че в случай че няма отговорен, да го пишат на нас. Аз в никакъв случай не съм имал и нямам къща в Барселона, в случай че имам - да отидат да се настанят. Но опорките им вървят ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Учуден съм по какъв начин 5 служителки от една компания подаряват по 20 хиляди лв. за една партия? Какви са тези служителки с толкоз будна гражданска съвест, дето са дали по 20 хиляди лева всяка като подаяние на " Демократична България ", попита Борисов, визирайки разкритията за служителки на Nexo, дарявали пари на Демократична България. 

" Това, че в историята с Nexo са намесени и израелските служби, водещи в следствието на киберпрестъпления, значи, че се работи интензивно по следствието. Но политическата виновност, за това, че те са се развили по времето на ГЕРБ - Христо Иванов, Тренчев и Ананиев, е на ГЕРБ. Тяхната безочливост е безгранична ", разяснява Борисов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР