Не ми изглежда да са излезли от твърде сложната ситуация,

...
Не ми изглежда да са излезли от твърде сложната ситуация,
Коментари Харесай

Политолог: Ако коалицията се крепи на Валери Симеонов, по-добре да стане премиер

Не ми наподобява да са излезли от прекомерно комплицираната обстановка, в която ги сложи Валери Симеонов и дребната коалиция, и огромната, и целият управнически формат. Това сподели в утринния блок на Bulgaria on air политическият психолог проф. Антоанета Христова.

За първи път видях Каракачанов толкоз обезверен, когато сподели, че повече не желае да играе ролята на "синя каска ".

От социална позиция Валери Симеонов стана воденичен камък в държавното управление, уточни проф. Христова.

По думите ѝ нито една от партиите в Народното събрание, в това число Българска социалистическа партия, няма интерес от предварителни избори сега.

Тази коалиция е нежна от самото си основаване. Между партиите в Обединени патриоти и в предишното имаше остри конфликти, стигащи съвсем до физическа кавга, сподели политологът проф. Антоний Тодоров. Не изключвам опцията за предварителни избори, само че считам, че трети път би било прекалено много и рисковано за ГЕРБ. Така че считам, че Борисов ще се въздържа, до момента в който е допустимо, добави проф. Тодоров.

Ако обединението се крепи на Валери Симеонов, по-добре да стане министър председател - в случай че може и без него, по-добре да се откри някакво политическо решение. Симеонов не за първи път прави сходни прояви. Изказването му е груба засегнатост към цяла група в обществото. Симеонов на няколко пъти прекрачва прага на допустимото, сподели още проф. Антоний Тодоров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР