Не ме притеснява случката с Гринго, това нашето е любов.

...
Не ме притеснява случката с Гринго, това нашето е любов.
Коментари Харесай

От ревност: Гринго наби полицай, закопчаха го! Софка: Това е любов

„ Не ме тормози случката с Гринго, това нашето е обич. В момента имам работа и нищо няма да разясня, само че благодаря за интереса. ” Това сподели пред „ България Днес “ дамата глас Софи Маринова във връзка обстоятелството, че мъжът й Тодор Давидов бе задържан от полицията за дребно безчинство.

Преди дни той ошамари и ритна мъж, обвързван със системата на Министерство на вътрешните работи, в дискотеката на фолкпевеца Константин, тъй като се държал „ непристойно “ с неговата жена. Мъжът желал да се снима със Софи, до момента в който тя пеела, и арогантното му поведение съгласно Гринго го вбесило.

Съпругът на Маринова се ядосал на крещенето на фена към жена му и му направил забележка. След като офанзивата на непознатия траяла, Гринго не издържал и натупал натрапника. На помощ на потърпевшия незабавно се отзовали медицински служащи, които му извадили езика и всичко завършило в границите на няколко минути.

Веднага след случката Гринго бе арестуван за причиняване на лека телесна щета. „ Да, има подобен случай при нас. Но още не е постановил съдът дали Тодор Давидов ще остане и каква ще е мярката му “, споделиха за вестника от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Те прецизираха, че повече информация има прокуратурата, само че от там никой не подвигна на дежурните телефони, написа „ България Днес “.

Това не е първият случай, в който Гринго избухва. Преди време два месеца спед сватбата му със Софка тя се оплака, че той й посягал, даже си вадила здравно за това. „ Пускала съм тъжби, само че към този момент всичко е в предишното. Такъв си е той, нито го извинявам, нито желая да приказвам за неговите дейности. Питайте си него “, показа още Софи Маринова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР